Zog i mrekullueshëm fluturues

Zog fluturojnë në qiellin blu

titull

  • Zog i mrekullueshëm fluturues

    Zog fluturojnë në qiellin blu

Përshkrim

Dhe dashuria thjesht më bëri të dua për zogun
efektet
kontrast me ngjyra