Zbulimi i sekreteve të një tufë lulesh do të ndryshojë

Lule të thata gri

titull

  • Zbulimi i sekreteve të një tufë lulesh do të ndryshojë

    Lule të thata gri

Përshkrim

Një lulëzuar bredhi lule në një pyll të zënë dhe të gjelbër
Ndjehem një larmi e mirë kur pashë diamant i rremë dhe i preku gishtat e këmbëve të tij.

E keqja është një gjemb dhe një gëzim në lule
Nga kthesa ime dhe çoroditja ime, më vjen keq
Lumturia juaj, qeveria është një javë larg
Cila është vlefshmëria e timonit dhe premtimi i portës
Ata kanë një flluskë me kashtë
Mos lejoni që egoistët të jenë vigjilentë
Unë nuk jam duke qeshur, nuk je
Në kopshtin e Dhahrit, asnjë lule nuk është e qëndrueshme
Poet: Parvin Etesami »Divani i poezive» Mathnaviat, Paradigit dhe Divizionet: Lule dhe gjemba

efektet
Kontrasti automatik
Ngjyra automatike
Polarizimi Nga Koleksioni NIC