Unë jam duke rënkuar në ujin e pranverës së Dima

Ujë të pastër dhe të pastër të Dime Springs me algat e saj

titull

  • Unë jam duke rënkuar në ujin e pranverës së Dima

    Ujë të pastër dhe të pastër të Dime Springs me algat e saj

Përshkrim

Momente të jetës
Ashtu si një pranverë si një lumë
Ndonjëherë vjen nga shkëmbi
Ndonjëherë kënga këndohet

Ai drejton në plazh
Vala e Jetës
Momente si pika
Në linjën e jetës

Shkon çdo hap përpara
Momente Caravan
Destinacioni i karvanit
Rruga e pafund

Momente të jetës
Për shkak se treni është në tranzit
Kjo stacion treni
Mes errësirës dhe dritës

Ndonjëherë në një mënyrë të zezë
Ndonjëherë në vijën e dritës
Ndonjëherë pranë Perëndisë
Ndonjëherë larg tij

Poeti Qaisar Amir Pour

Dima Spring ndodhet pranë fshatit Dimeh dhe në qytetin Koohrang, provincën Chaharmahal dhe Bakhtiari. Ky pranverë është një nga rrjedhat kryesore të lumit të lumit Zayandeh dhe 10 km larg nga Cheljord.

efektet
Kontrasti automatik nga Picasa
Ngjyra automatike nga Picasa