Uji i rrjedhshëm

Ujë të pastër dhe algat

titull

  • Uji i rrjedhshëm

    Ujë të pastër dhe algat

Përshkrim

Jeta e ujit është psikike

Kjo është ajo që unë dhe ju po bëni

Jeta është e qetë, si një gjumë i gjatë

Jeta e ëmbël, si një ditë e ëmbël dhe e ëmbël