Trungu i shelgut të shelgut

Trungu i shelgut në pyll

titull

  • Trungu i shelgut të shelgut

    Trungu i shelgut në pyll

Përshkrim

Unë kurrë nuk do të jem me ju, John Unë jam nga Roma kur them që po vjen Saif Farghani Efektet: Shndritja / Ngrohja (piqem 4) NGA Mbledhja e NIK dhe tonja automatike NGA Photoshop