Teheran, qyteti i Srinares

Pemët e bishtave

titull

  • Teheran, qyteti i Srinares

    Pemët e bishtave

Përshkrim

Pema e miqësisë së tyre, që zemra dha Një fidanë me pendë që rrënqethnin vuajtje të panumërta portier Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop