Shkurre e bukur dhe retë në qiellin blu

shkorret

titull

  • Shkurre e bukur dhe retë në qiellin blu

    shkorret

Përshkrim

Qëndroni të gjelbër në mënyrë që të mbetet delikate kaq e bukur ... Efektet: Viveza 2, Detail Extractor (piqem 4) NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop