Shkëmbi është i ëmbël

Ujërat e lumenjve dhe gurët e algave

titull

  • Shkëmbi është i ëmbël

    Ujërat e lumenjve dhe gurët e algave

Përshkrim

Lumi ishte i fërguar Zhurma e gurit qan efektet  kontrast tonal