Shikoni gjembin dhe shihni lule ...

Jeshile me gjelbërim

titull

  • Shikoni gjembin dhe shihni lule ...

    Jeshile me gjelbërim

Përshkrim

Kam veshjen e dhëndrit Kjo nuk është lloj i poshtër dhe i poshtër që unë kam qenë i infektuar në prehrin time Saeb Tabrizi