Sa e bukur është dimri i mbuluar me borë në pemë

Pemë të mbuluara me dëborë të mbuluara nga dimri

titull

  • Sa e bukur është dimri i mbuluar me borë në pemë

    Pemë të mbuluara me dëborë të mbuluara nga dimri

Përshkrim

Çdo gjë është mirë në kohën e duhur

Mendoj për ty
dhe
Dëgjoj frymërat që dëgjoj.
Në pemët e thata, të mbuluara me dëborë
Në një ditë të dimrit të ftohtë
Në ëndërr shoh ëndrrën e diellit ...
Pas buzëqeshjes tënde të pafajshme të ëmbël
Prapa syve tuaj
"Nga të cilat:
Entuziazmi i pasionit
Shiko bora e dimrit
Ndërsa dielli shkëlqen "
Ndjehem jeta ..
Poeti Yashua shpreson

efektet
Kontrasti automatik