Rrezet e diellit nën retë

Një pemë e bukur e gjelbër nën qiellin blu dhe mes të reve

titull

  • Rrezet e diellit nën retë

    Një pemë e bukur e gjelbër nën qiellin blu dhe mes të reve

Përshkrim

Peizazhi i diellit nën retë nën pemë