Retë ju shohin

Ky është qielli i Iranit

titull

  • Retë ju shohin

    Ky është qielli i Iranit

Përshkrim

Retë e imazhit të marra nga Tabrizu në Teheran
Ndihem i lirë
-
Më pëlqen të dukem si retë
Nga koha
Udhëtoni në erë
Dhe mbështetësi i imagjinatës
Ju jeni në kulmin
Shkoj
Dhe në ëndrrat e largëta
fluturoj
Ndoshta heshtja e natës është thyer
Dhe mendoj për ty
Më pëlqen
Bëni ëndrrat tuaja të bëhen të vërteta
Unë gjithmonë përjetoj
Më pëlqen
Jasmine-së
Lidhje me aromën e nilofrite
Lumturia për lumturinë
Ejani në partinë e fantazmave të gëzueshme
Dhe për ëndrrat
Le ta përsërisim
Do ta shqyrtoj fytyrën tënde në mendjen time
Unë kurrë nuk do të zhdukem
Unë dua ghazale e jetës sime
Bëni një krijues të tortës
Dhe për të të dua
Të këndosh dashuri

 Poeti Zarqani
----
efektet
Auto Constrant Nga Photoshop
NATURALIZIMI I BARDHE Nga Picasa