Reflektim i bukur në pikat e shiut

Rënie shiu shiu

titull

  • Reflektim i bukur në pikat e shiut

    Rënie shiu shiu

Përshkrim

Shi ... Çfarë muzike është më e bukur se ju në momentet e dhembjes dhe gëzimit? Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop