Qielli me reshje mbi male dhe kodra

Parada e reve në qiell

titull

  • Qielli me reshje mbi male dhe kodra

    Parada e reve në qiell

Përshkrim

Çfarë fryme ishte në ajrin e pastër të malit dhe të pinte nga uji i pranverës? Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop