Qershi e shijshme dhe e thartuar

Qershi i kuq

titull

  • Qershi e shijshme dhe e thartuar

    Qershi i kuq

Përshkrim

Boronicë është aq i mirë ?! A do të jetë? Oh, goja ime ka rënë poshtë ... Më mungon Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop