Qëndron si ky mal

Pellgu i lumit pranë malit

titull

  • Qëndron si ky mal

    Pellgu i lumit pranë malit

Përshkrim

"Arti është natyra në natyrë dhe i përket dikujt që e nxjerr atë nga natyra".

efektet
ngrohtësi briliance