Pyjet plot me mjegull dhe retë e ujit të kripur

Pyll i harlisur dhe i mjegullt

titull

  • Pyjet plot me mjegull dhe retë e ujit të kripur

    Pyll i harlisur dhe i mjegullt

Përshkrim

Pyjet e gjelbra të ujit të kripur janë plot me mjegull dhe re   efektet Polarizimi Rrezet e diellit PËRPUNIMI I KALANCES VIGNETTE: LENS NEUTRALIZUES I BARDHE