Pemë e gjelbër pranë malit prej dheu

Pema e gjelbër dhe qielli blu qëndrojnë pranë malit

titull

  • Pemë e gjelbër pranë malit prej dheu

    Pema e gjelbër dhe qielli blu qëndrojnë pranë malit

Përshkrim

Qielli blu me pamje malore dhe pemë jeshile

Ndryshimet e dhëna
Unë jam duke hyrë me fat Nga Picasa
Plotësoni dritën nga Picasa