Pemë e gjelbër në bregdet

Pemë e gjelbër në bregdet

titull

  • Pemë e gjelbër në bregdet

    Pemë e gjelbër në bregdet

Përshkrim

Shikoni detin dhe pritni durimin në shkretëtirë Unë e punoj zemrën time në det portier