Pellg i gjelbër

Pellg i gjelbër

titull

  • Pellg i gjelbër

    Pellg i gjelbër

Përshkrim

Pellg të gjelbër është bosh                                Jo lule lotus   Djegur pëshpëritjet                                       Mirësi e bukur   Unë jam binjake!                     Dëshira që ju e dini se unë kam qenë i ngrirë   Shikoni më mirë se pak                           Plotësoni pellgun! efektet nivelet dhe kurba