Peizazhi i fushës së Tulipanëve të përmbysur

Sfonde me lule dhe blu me retë të dendura

titull

  • Peizazhi i fushës së Tulipanëve të përmbysur

    Sfonde me lule dhe blu me retë të dendura

Përshkrim

Lule të rrumbullakëta Luleve të Invertebrates pranë Khansar
Me të vërtetë bukur dhe relaksuese
efektet
POLARIZIMI Nga Koleksioni NIC
REMOVE COLOR CAST Nga Koleksioni NIC
FOLIAGE nga Koleksioni NIC
TOTAL CONTRAST nga NIC Collection
BI-COLOR USER DEFINED Nga Koleksioni NIC
NEUTRALIZER I BARDHE NGA Mbledhja e NIC
SUMMER INDIAN Me mbledhjen e NIC
REFLECTOR EFEX Nga Mbledhja NIC