Palme

Palme

titull

  • Palme

    Palme

Përshkrim

"Palma" është një pemë e çuditshme, jugorët e dinë atë që them ... Nuk është si një pemë, nuk është karamele ... Është diçka si qeniet njerëzore dhe nuk është indiferente se njësia e numërimit është si qenie njerëzore ...! Parviz parastooi efektet çelësi i ulët