Një rrugë e re prapa këtyre maleve po pret për ju

Malet me dëborë në një ditë të qetë dimri

titull

  • Një rrugë e re prapa këtyre maleve po pret për ju

    Malet me dëborë në një ditë të qetë dimri

Përshkrim

Shtegu Pongchal tendë në Pesë Resort - Dimër mbuluar borë mbuluar malet

Rrugët janë aq të forta sa mundem.

Drejt malit
Drejt majave madhështore
Për peshqit e kaltër
Shko në hartën e rrugës
Choo na uroj
ajror
Mirë dhe pastër
Në majat
Tonet e Mjegullës
Blur rënie
Bera chu ujë të freskët në tokë të lartë
Gjithmonë mbaruar
Gjithmonë krenar
Poet Fereydoun Moshiri

efektet
Kontrast Color Range nga Picasa