Një revolucion fillon nga një rrugë e re.

Mali është gëzof në një ditë me diell dhe qiellin blu

titull

  • Një revolucion fillon nga një rrugë e re.

    Mali është gëzof në një ditë me diell dhe qiellin blu

Përshkrim

Një ndjenjë e bukur dhe në rritje brenda meje, çdo ditë

Gruri di se si të shkojë.

Ju nuk keni nevojë të merrni të gjelbër, fara janë nën presion dhe të detyruar të përleshen!

Ndërgjegjësimi ynë i brendshëm gjithashtu punon në realizimin e asaj që kemi në mendje.
Kur imazhi ynë mendor është i plotë, le të pushojë në paqe me pjesën tjetër.

Ne gjithmonë marrim atë që marrim nga ajo që ne i portretizuam në nivelet më të thella të mendjes sonë.

"Deepak Chopra"

efektet
Ton Automatik nga Photoshop
Kontrasti automatik nga Photoshop
Auto Color nga Photoshop
Ndriçimi 35 nga Photoshop
SUNLIGHT nga NIC Collection
NGJYRA E KONTRATES NGJYRES nga Koleksioni NIC
NEUTRALIZER I BARDHË nga Koleksioni NIC