Një fund i bukur

Mali i mbuluar me borë me një diell të bukur dhe qiell blu

titull

  • Një fund i bukur

    Mali i mbuluar me borë me një diell të bukur dhe qiell blu

Përshkrim

Një fund i bukur - fundi i strehës Pengkhal
Kam një ndjenjë të fitimit
efektet
FUSHA E NGJYRAVE TË KONTRENDIT ME Mbledhjen e NIC
BRILLIANCE / WARMTH Me mbledhjen e NIC
Ton Automatik Nga Photoshop