Nën gjethet e pemëve

Nën pemën e gjelbër dhe heshtjen absolute

titull

  • Nën gjethet e pemëve

    Nën pemën e gjelbër dhe heshtjen absolute

Përshkrim

Nën gjethet e pemëve duhet të ulet
Ndihem i qetë duke pritur lajmin tim të mirë

PËRPUNIMI I QENDRIMIT NIK Koleksion
NEUTRALIZER E BARDHË Nga Koleksioni NIK