Në një ditë, të relaksoheni dhe prisni

Dy fëmijë ulur dhe duke kërkuar në kamera

titull

  • Në një ditë, të relaksoheni dhe prisni

    Dy fëmijë ulur dhe duke kërkuar në kamera

Përshkrim

Dy pussies ngadalë ulur dhe snooping në kamera

Mbani ujkun në bel
Një ditë ju shihni pështymën e saj

Poeti Saadi Shirazi
Bates i Predikuesve të Saadi 64