Në majë të luginave të luginës

Malet e bardha mbulohen me dëborë dhe qiell në Teheran

titull

  • Në majë të luginave të luginës

    Malet e bardha mbulohen me dëborë dhe qiell në Teheran

Përshkrim

Në krye të samitit, drejt vendpushimit pas stacionit Pelagic Chal
Në majat e majave ju gjeni jetën e gjallë

efektet
POLARIZIMI Nga Picasa