Mbylle qiellin

Pishat e pishave nën një qiell blu

titull

  • Mbylle qiellin

    Pishat e pishave nën një qiell blu

Përshkrim

I dua pemët ... Firma dhe lloji me kalimtarët Përqafoni qiellin dhe përmbahuni në tokë ...