Mbaj

Liqeni blu dhe pemët e gjelbërta

titull

  • Mbaj

    Liqeni blu dhe pemët e gjelbërta

Përshkrim

Kudo që të jem, qielli është imi
Mendimi, ajri, dashuria, toka është e imja

Poezia e pranverës
 Ejani dhe përballë mjegullës
 Guess djalë e mia në këtë
 Faleminderit për durimin tuaj
 Faleminderit për blerësin e Mahestanit
 Gëzoni bumin në shtëpinë time
 Ejani dhe lexoni për mua
 Dielli dhe jeta janë jeta
 Ejani dhe shijoni një bum
 Rrini me ne dhe horoskopin tuaj
 Eja dhe të të udhëheq
 Bee dhe Seal në zemrat tuaja
 Ejani dhe dilni për dashuri, Saghir
 Unë jam mjeshtri në tregimet e mia
 Për shkak të këtyre shkatërrimeve, ju jeni germin
 Ne duam votat e popullit
 Për ata që janë, ajo është duke rënkuar
 Më jep dashurinë dhe dashurinë tënde
 Eja në dashurinë time
 Ejani dhe shpresoni
 Le të ulemi në këtë
 Më pëlqen dielli bimore
 Unë po të shikoj në mënyrë të çmendur
 Më vjen keq, kam frikë
 Më jepni përsëri një bum nga jeta
 Ka një bum në Hënë
 Unë jam shumë i vetëdijshëm për ty
 Një mënyrë e thjeshtë për të hequr qafe një zile
 Më bëj të pastroj dashurinë hyjnore
 Bea deri në detin e dashurisë
 Ejani në anën e pasme të zyrës suaj
 Unë po ju them në zemrën time
 Kush je ti?
 Unë nuk guxoj të vdes
 Ejani në dashurinë tonë për jetën
 Zëri më i dashur i botës
 Ejani te uleni
 Lily po më shikon në një shikim
 Eja, futo
 Jeta është kaq romantike
 Le ta bëjmë atë
 Më tregoni dashuri dhe dashuri
 Le të jemi një lakër njerëzore
 Ji i mirë dhe romantik
 Ejani dhe e bëni të qetë dhe të thjeshtë
 Është si një mjegull në zemrën time
 Ejani në diell përgjithmonë
 . Eja dhe fshi nga zëri im
 Eja dhe shiko kokën e kupës
 Dashuria që duam të qëndrojmë në dashuri
 Ne gjithashtu lexojmë këngën e dashurisë
 Le të krijojmë një botë të pakuptimtë
 Ejani në zemrat tona
 Zjarri dhe dashuria
 Bëni dashuri në zyrë
 Jepni lule për gëzim
 Eja dhe bëj keq
 Mënyra e njohur, unë jam me ju
 Lily në të mirën time, unë jam me ju
 Duaje aq bukur
 Unë të dua në rrugën e tij
 Unë jam i vdekur me ty
 Me ty në të mbytur, vërtet, në atdhe
 Ujëvarë që e doni në kokë
 Erë e parfumit të jasemines në çdo hollësi
 Ju humbni Yalda natën tuaj me ju
 Dashuria me ju do të endesh zemrat e njerëzve
 Me ju shpirtin tim të ri, sepse ajo erë një erë
 Unë jam edhe nga pasardhësit e mi bashkë me ty
 Dashuria me ty do të gjendet tek unë
 E lë dashurinë time në det
 Unë të dua me Qaben
 Unë jam me ju në Kaaba të dehur
 Unë do të jem me ju përsëri
 Do të jem qafa
 Jam e lumtur me ty
 Unë jam me ju të gjitha ato që kam
 Me ty unë jam deti i dashurisë sime
 Unë jam nga dashuria juaj
 Të habitur me hirin dhe mëshirën
 Me ty rrethoj zjarrin tim
 Të trajtoj gjithë dashurinë time, mua
 Me ju Yalda në Kupën e Dashurisë, mua
 Qiellor për gjumin tim
 Në natën që më do mua dritën e hënës
 Dëshiroj të më shihni
 Familje formësohet Math Zato
 Uji rrjedh në burim
 Në kokën dhe dorën time vdes
 Do të doja të isha në këtë vend
 Me ju lule e parë dhe e fundit
 Arifin Yazidi Ku Ai Made
 Humbja e Adamit ishte një armik
 Unë jam Bret dhe Eva
 Unë jam i pari dhe i fundit
 Unë jam me ju në shtëpi
 Do të jem fëmijë
 A e dini se çfarë është fati?
 Ju keni shkruar sekretin e njerëzve
 Ju jeni ngarje e të tjerëve
 Ai është i njëjti mënyrë që je i dehur
 Faleminderit shumë
 Vendosni gjurmën
 Kam turp për ju
 Më shumë se kaq, ndoshta jeta ime
 Ju hapët shtratin e barit
 Koz për Jasmine, më ke mua
 Është aroma juaj në ajër
 Zemra për ty
 Oh, moti juaj i mirë është në zemrën time
 Dua ta zgjidh problemin tim
 Ju dëshironi të keni një yas të mirë!
 E di që e doni diamantët
 Unë kam shkruar lyrics për ju
 Unë kam qenë i dehur nga i pari
 U rrita në dashuri me një tifoz të flladit
 Ju jeni azil i çdo gjëje që keni frikë
 Unë jam hipur në gjoks
 Unë jam tmerrësisht tmerruar
 Unë kam një kavanoz ajri prej jush
 Kam prerë diamantin tuaj
 Ti je i mirë për zemrën time
 Dashuria është një udhë e mirë
 Shpirti im është i mbyllur për dashuri
 Ai është thyer në zemër
 Kush je në horizont?
 Ju jeni një dhuratë nga Johnny John
 I pastër dhe i drejtpërdrejtë
 Në oborrin e ajrit është e jotja
 Po shikoj pranverën
 Ju jeni një pemë dhe një karkalec
 Dashuria Kimyah, ti
 Oh, justifikimi i gjurmës së dashurisë, ti
 Ju jeni një këngë mes meje
 Pëllumb im është mirë, shpirti im
 Oh, gëzim të mirë John
 Unë jam i dehur në ajër
 Unë jam i artë në tryezën tënde
 Unë jam i sëmurë nga ju
 Jam e lodhur brenda jush
 Duaje ty
 Jam e lodhur nga dhimbja në kokë
 Nuk e kam thyer atë
 E emocionuar për ty
 Thyerja nga unë nuk është e jotja
 Kam dalë nga zëri juaj
 Kush ishit ju?
 Ju jeni një tifoz i flladit Sahari
 Ti më merr përsëri
 Ju jeni sekreti i këngës
 Ti je një lule për zemrën time
 Ti je kumbari i Perëndisë
 Gjithkush që lodhet lodhet
 Ajri juaj është i mbushur me ajër
 Merrni atë ecje
 Këmbët e mia të lirshme, midis dashurisë suaj
 Zarçi në zyrën tuaj të shtëpisë
 I marr frymë ajrit të mikut tim
 Duart, nga çdo gjë që keni etje
 Të dua në dashuri
 Do t'ju jap një kimi
 Do të të dua
 Të dua
 Pëllumb përbindësh nga dashuria ime
 Ejani në zyrën time në shtëpi
 Unë po fluturoj prej jush
 Unë jam i dehur me ajrin e përsëritjes tënde
 Jam tha është si një tas
 Ju e doni këtë magji
 Shpirti im e dinte motin tuaj
 Më trego të mira dhe të këqija
 Arghavan është pa gjemb, vini
 Trishtimi ka mbaruar, pranvera ka ardhur
 Jam do të të çojë në Surghab
 Për zemrën tënde, qershia është e shtypur
 Jam vdes nga kupa e tij
 Bisha bllokon
 Ditëlindja e lumtur është e jotja
 Unë jam ajri juaj, unë jam duke u dehur
 Unë kam parë ty brenda gjumit
 Ju keni marrë në kokën time

  Poeti Amir Kalhor