Mali i bardhë me ujë

Shumë të bukura malore të mbuluara me borë

titull

  • Mali i bardhë me ujë

    Shumë të bukura malore të mbuluara me borë

Përshkrim

Blue Sky dhe Snow White Mountain në një ditë të dimrit në Pesë Moti Station