Lumi dhe mali

Lumi rrjedh nëpër male nën qiellin blu

titull

  • Lumi dhe mali

    Lumi rrjedh nëpër male nën qiellin blu

Përshkrim

Ti ngjite shkëmbin në det
Buzët e lumit janë rreziku i valës!
Burimi është i ndarë nga mali, puna e tij mbetet.
Ku e merrni këtë buzë etje ...