Lulet me shi lihen

Lule vjollce të vjella

titull

  • Lulet me shi lihen

    Lule vjollce të vjella

Përshkrim

Shi përsëri, në mëngjes të Abanit Nuk jam pa ju në rrugë Në këtë zemër të ftohtë, ka një psherëtimë në mua I zhvendosur nga Unë Chu Majnoon, i humbur në shkretëtirë "Parvaneh Hosseini" Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop