Lule dhe pupla ngjyrë vjollce

Lule dhe pupla ngjyrë vjollce

titull

  • Lule dhe pupla ngjyrë vjollce

    Lule dhe pupla ngjyrë vjollce

Përshkrim

Gjembat nganjëherë mund të jenë të bukura Efektet: Viveza 2, Transferimi Polaroid (piqem 4) NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop