Lule dhe bleta të bardha

Lule dhe bleta të bardha

titull

  • Lule dhe bleta të bardha

    Lule dhe bleta të bardha

Përshkrim

Sullenan Khabat Moghan është i vogël Brishtë me një kthesë të madhe Saeb Tabrizi Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop