Lule Yassi nën dritën e diellit të bukur

Buqetë me lule jasemini në shkëlqimin e diellit

titull

  • Lule Yassi nën dritën e diellit të bukur

    Buqetë me lule jasemini në shkëlqimin e diellit

Përshkrim

Çdo sy i padukshëm më kujton ty Çdo cep i këtij qyteti është një vend i shenjtë Ali Moghimi Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop