Lënia shiu

Lë të thata

titull

  • Lënia shiu

    Lë të thata

Përshkrim

Lumturia ndoshta kjo ... duke parë këtë shi, këto gjethe jeshile janë freskuese, kjo dritë ... Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop