Lë gjethe

Lë gjethe

titull

  • Lë gjethe

    Lë gjethe

Përshkrim

Një jetë është e prishur, zemra ime është si një lutje O agjërimi im, trishtimi juaj është i rremë! Abdulhamid Ziaei Efektet: Viveza 2, Cross Balance (piqem 4) NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop