Kornizë e bukur e pyjeve

Pemë të harlisura në pyjet Lahijan

titull

  • Kornizë e bukur e pyjeve

    Pemë të harlisura në pyjet Lahijan

Përshkrim

Ndonjëherë ju nuk keni nevojë të bëni një lloj fotografie, vetë natyra merr dorën tuaj dhe ulet para një kornize fotografish të bukur ... Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop