Kopshti i Luleve të Isfahanit

Hijet janë bërë me pemë dhe bari shumë të bukur

titull

  • Kopshti i Luleve të Isfahanit

    Hijet janë bërë me pemë dhe bari shumë të bukur

Përshkrim

Një ditë me diell në kopsht nën hijen e pemëve