Katër lule të kamomilës

Lule kamomil

titull

  • Katër lule të kamomilës

    Lule kamomil

Përshkrim

Secila prej tyre ishte e bukur dhe e dëshirueshme ... Faleminderit që ishit në oborrin e fshatit tonë. Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop