Grykë me gëzof

Gjemba me gëzof

titull

  • Grykë me gëzof

    Gjemba me gëzof

Përshkrim

Edhe pse shtëpia është e rrezikshme dhe destinacioni nuk ka gjasa Mos fajësoni ferrat e Moghalbanit portier Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop