Gjethet e pabesueshme vjollcë

Gjethe të purpurta

titull

  • Gjethet e pabesueshme vjollcë

    Gjethe të purpurta

Përshkrim

Të gjitha dëshirat e mia, dëshiroj Një nga dëshirat tuaja ... Shafie Khodanki Efektet: Viveza 2, madhështi / ngrohtësi (piqem 4) NGA mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop