Fountain Badab Surat

Fountain Badab Surat

titull

  • Fountain Badab Surat

    Fountain Badab Surat

Përshkrim

Burimet e Sardatit ndodhen në provincën Mazandaran, në qytetin jugor Sari, në rrethin e Chardangej, në fshatin Pooh, në fshatin Sourat, në mes të fshatrave Aroost dhe Malah. Burimet janë nga veriu në malësi dhe kodra të mbuluara me pyje me gjilpërë dhe lë në jug nga luginat në drejtim të rrymës dhe nga lindja pranë lartësive të mbuluara me kaçube dhe shkurre. Perëndimi është i rrethuar nga fshati Aurust

efektet
vivaze