Flutur e bukur në lule të bardha

Flutur portokalli ulur në një lule

titull

  • Flutur e bukur në lule të bardha

    Flutur portokalli ulur në një lule

Përshkrim

Zjarri i zambakut të luginës është i ashpër Fytyra e qeshur e grumbullit ishte një flutur farë "Hafez" Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop