Duart e pushimit

Retë e pushimit në ujë të hapur

titull

  • Duart e pushimit

    Retë e pushimit në ujë të hapur

Përshkrim

Një rosë e vetme dhe pushimi në një ditë të qetë në liqenin Razi Park