Chitger Forest Park Pishave të Pishave

Dendësi të lartë pishash nën qiellin e reshosur

titull

  • Chitger Forest Park Pishave të Pishave

    Dendësi të lartë pishash nën qiellin e reshosur

Përshkrim

Pishat e pishave në Parkun Pyjor Chitgar në pranverë me një qiell blu dhe një qiell të butë

Saturimi nga Picasa