Butterfly në lule vjollcë

Butterflies ulur në heshtje në lule

titull

  • Butterfly në lule vjollcë

    Butterflies ulur në heshtje në lule

Përshkrim

Crazy se njerëz të çmendur, nëse është Jana, te Perëndia, te Perëndia ... te Perëndia im Simin Behbahani Efektet: Viveza 2, Detail Extractor (piqem 4) NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop