Butterfly dhe arre

Butterfly dhe arre

titull

  • Butterfly dhe arre

    Butterfly dhe arre

Përshkrim

Unë kam qenë i kamufluar kaq mirë që pas gjetjes së një foto kam vënë re atë Efektet: Shndritja / Ngrohja (piqem 4) NGA Mbledhja e NIK dhe tonja automatike NGA Photoshop