Bukur u rrit në formën e diellit të ngrohtë

Trëndafila të kuq pranë lë gjelbër dhe rrezet e diellit të nxehtë

titull

  • Bukur u rrit në formën e diellit të ngrohtë

    Trëndafila të kuq pranë lë gjelbër dhe rrezet e diellit të nxehtë

Përshkrim

Ishte e bukur, dashamirësia e diellit me këtë lule dinjitoze dhe të bukur